Havadisler
Arz ve Lodos Kapalı Beta!
11 Ekim 2012 Perşembe

GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarında duyurusunu yaptığımız İstanbul Kıyamet Vakti 5.Genişleme Paketi Arz ve Lodos için öncelikli olarak şanslı oyuncularımızın giriş yapabileceği Kapalı Beta testlerine katılacak oyuncularımız belli oldu!


Fuar öncesinde de duyurduğumuz üzere her gün aralıksız giriş yapmış oyuncularımız arasında çekiliş yaptık ve testlere katılmak üzere 50 şanslı oyuncumuzu belirledik.


Ayrıca GameX Fuarı İKV Standına gelerek hediye almak üzere kaydını yaptıran oyuncularımız arasından 15 şanslıoyuncumuzu daha testlere katılmak üzere seçtik.


Seçilen oyuncularımızın karakter adlarını ve sunucularını liste halinde tüm camianın bilgisine sunuyoruz.  Testlere katılmaya hak kazanan oyuncularımızın isimlerini buraya tıklayarak forumumuz üzerinden öğrenebilirsiniz.


Teste katılmaya hak kazanan oyuncularımızın Aralık Ayı içerisinde başlayacak Kapalı Beta testlerine katılabilmesi için güvenlik nedeniyle aşağıdaki bilgileri bize en geç 30 Ekim 2012 17:00 tarihine kadarikvdestektakim@sobee.com.tr mail adresi üzerinden ulaştırmalarını rica ederiz. 

Adı Soyadı:
Sunucu:
Karakter Adı:
TC Kimlik No:


İletişimler yine mail adresleri üzerinden yapılacak olup, geri dönüş yapan ve teste giriş yapacak oyuncularımıza ilişkin yetkilendirmeler sadece sistemde önceden kayıtlı kullanıcı adlarına yapılacaktır.

 

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.