Havadisler
Kıyamet Vakti 9 Yaşında!
1 Nisan 2016 Cuma

Merhaba İKV Severler,

Yapımına 2004 yılında başlanan ve 2006 yılının son günlerinde başlayan Açık Beta süreci ile İstanbul: Kıyamet Vakti, daha önce hiç bir çevrim içi oyunda rastlamadığımız bizim kültürümüze özgü öğeleri, özgün hikaye örgüsü ve mekanları ile oyun severlerin kısa sürede sevdiği oyunlardan biri haline geldi.

Türkiye'de yerli emekle ve çok kısıtlı imkanlarla geliştirilmiş oyunumuzun hikayesini yayınlandığı ilk günden bu yana takip edenler biliyordur. Şaka Değil,İKV Açıldı! haberinin yayınlanmasının üzerinden dile kolay, tam 9 sene geçti. Dolu dolu geçirdiğimiz 9 yılda geçirilen zorluklara rağmen, İstanbul Kıyamet Vakti evrenini genişletecek 5 büyük genişleme paketini, ek paketleri, ara güncelleme paketlerini ve sizlerle bir arada olduğumuz fuarları, birbirinden güzel oyun buluşmalarını sığdırmayı başardık. Amacımız bundan sonrası için de böyle güzel anıların ve böylesine güzel insanların yer aldığı oyunumuzu sizlerin desteğiyle devam ettirmek olacak. 

Kaosun hakim olduğu; ergin gücünün zihinleri bulandırdığı ve yıkımın sebep olduğu yaraların sarılmaya çalışıldığı bir dünyada yer almanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunun için beğeneceğinizi umduğumuz bazı hazırlıklar yaptık. Güncellemeleri yine forumumuz üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz.

İstanbul sokaklarını dolduran, her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen tüm oyuncularımıza teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz!


Resim
HEDİYENİ ALMAYI UNUTMA!
İKV'mizin 9. yılına özel olarak tüm oyuncularımıza "İKV Hediye Paketi" hazırladık. Hafta sonuna kadar Lokman, Sarraf ve Madenci Şans Artırıcılar (%30), Migrat ve Sığınaklar Yağma Artırıcıları(%60), Klan ve Şan Puanı Artırıcı (x1,5) ve %50 Tecrübe Puanı Bonusu hafta boyunca her gün ücretsiz!

Dükkan'a giderek hediyeni anında hesabına yükleyebilirsin. Hediye Ürünlere buradan ulaşabilirsin.

İKV Hediye Paketinin içinde neler var?
175 Akçe değerinde Şan ve Klan Parası Artırıcı x1.5
175 Akçe değerinde Sarraf Şans Artırıcı (%30)
175 Akçe değerinde Maden Şans Artırıcı (%30)
175 Akçe değerinde Lokman Şans Artırıcı (%30)
345 Akçe değerinde Sığınaklar Yağma Arttırıcı (%60/%60)
345 Akçe değerinde Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%60)
295 Akçe değerinde Lonca Puanı ve EXP Bonus (%50) Arttırıcı


Resim
İKV 9.YIL ÖZEL ETKİNLİKLERİ!
Playstore'dan 9.Yıldönümü İndirimi!
Playstore'da 01-11 Nisan tarihleri arası tüm İKV ürünleri özel indirimde! Üstelik bu süre zarfında Playstore'dan İKV paketi alanlar arasından 1 Kişiye Şaheser Eşya Seti+Şaheser Takı Seti+Yükseltilmiş Şaheser Silah, 9 Kişiye ise III. Kademe Tılsım hediye! 

Kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsin.

Facebook'ta Akçe Dağıtıyoruz!
Teşkilat matbaasında bazı bono kartlarından hatalı basıldığını fark ettik. Bonoların üzerindeki eksik/hatalı basılan kodları arıyoruz. İKV Facebook sayfasında bugün ve hafta sonu gün içerisinde yayınlayacağımız bono kartlarını dikkatle incele, akçe senin olsun!

Etkinlik Tarihi: 01 Nisan saat 22:30 ila 03 Nisan 23:00
Facebook sayfamızı beğenmediysen darılırız. Aşağıdaki Beğen(Like) butonuna bas, etkinliği kaçırma!


Sunucu Hatırası!
Game Master'larımız bu akşam sunucularda gezinecek, sizlerle hem sohbet edecek, hem de hatıra fotoğrafı çektirecekler. Çekilen fotoğrafları Facebook sayfamızda yayınlanacağız. İksir hediyenizi de Game Master'ımızdan ısrarla isteyiniz!

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.