Havadisler
İKV Açık Beta 14.Yılında!
25 Aralık 2020 Cuma

Resim

 

Sevgili İKV Severler! Bugünü; afetin ve yıkımların yaşandığı bir anma günü olarak anmanın yanı sıra Teşkilat'ın İstanbul'u müdafaa etmek üzere yeni neferlere kucak açtığı gün olarak kutluyoruz.  Teşkilat'ın bir neferi olarak İstanbul sokaklarında Açık Beta ile başladığımız maceranın üzerinden dile kolay tam 14 yıl geçti. Oyunun ilk sürümünün çıktığı Nisan ayına kadar kısıtlı bir ekip ve kısıtlı imkanlarla geliştirilmiş İKV'miz, on binlerce oyuncunun oynadığı sevilen bir oyun haline geldi. Oyunumuza verdiği destekten dolayı tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.

 

İKV macerasının Açık Beta ile başlamasının 14.yılı şerefine büyük hediyelerin yer aldığı Teşkilat Yılbaşı Piyangosu başlattık. Dükkan üzerinden alabileceğiniz Piyango Bileti ile katılacağınız çekilişte yapılacak çekilişte aşağıdaki ödülleri kazanabilirsiniz. Çekilişe dair detayları forumumuzdan okuyabilirsiniz.

BÜYÜK İKRAMİYE

1 Kişiye - Sobee'nin Takdiri Epe

Diğer İkramiyeler

  • 3 Kişiye - Şaheser Eşya Seti
  • 5 Kişiye III. Kademe Tılsım
  • 10 Kişiye - 1000 Akçe

 

Ayırca İKV Akçe paketlerini tüm yetkili satıcılarda 1 Ocak tarihine kadar %50 indirimle alabileceğinizi de hatırlatmak isteriz..


Tüm oyuncularımıza iyi eğlenceler dileriz!

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.